Je bekijkt de reis...

Nederland
a
A
7 oktober 2015 07:44 | Door: Els
Wat een ervaringen! Leuk om zo een werkdag te starten met jullie verhaal :)
7 oktober 2015 07:59 | Door: Mathias
Oei Okavango gebied is mooi! (Als ik nat. Geographic, discovery en BBC docus mag geloven). Ik hou de posts in de gaten! Je had een aardig rolletje ductape mee dus am vastketenen ad boot moet lukken ;)
7 oktober 2015 08:41 | Door: Jeanne-Marie
Wow zeg, wat een geweldig mooie verhalen! Zo te zien is jullie ervaring geweldig (net als die van ons :-)) En nog zoveel moois in het vooruitzicht....... heerlijk hoor!
Ben benieuwd of je AM kan beteugelen ;-) Geniet er van!
Groetjes JM
7 oktober 2015 10:41 | Door: Papa Ger
Goed dat AM haar zwemdiploma heeft gehaald.Ik geniet mee met jullie; dank zij de verhalen en de fotos.
7 oktober 2015 11:39 | Door: dorien
Avonturiers! Wat een heerlijk reisverslag. Dank voor het delen van al die ervaringen en prachtige foto's, ik voel me bijna ook een beetje op vakantie... Geniet ervan!!
7 oktober 2015 21:45 | Door: Femke
Eindelijk jullie site gevonden ;)! Lag meer aan mij dan aan Els hoor! Wat leuk om allemaal te lezen zeg... zo te horen hebben jullie het naar jullie zin!
Huis-update: hij staat er nog, is heerlijk warm en knus, en ik geniet er volop van!
Heel veel plezier nog!
Liefs Femke
8 oktober 2015 15:23 | Door: gerben
Het Pesiebad in Alkmaar was ook een natuurzwembad herinner ik me. Die crocs herinner ik me overigens niet. Enjoy! G.
9 oktober 2015 14:00 | Door: marianne
Wat ziet dat er heerlijk uit. En prachtig al die wilde beesten zo in hun eigen omgeving. Om een beetje jaloers te worden.
9 oktober 2015 14:52 | Door: Ineke
Ik vind vooral die buffalo indrukwekkend zeg. Lijkt wel een museumstuk!
En over de rolverdeling: er bestaat een ansichtkaart met de tekst dat vrouwen 2/3 van het werk in de wereld doen. Die kaart is toch al zo'n dertig jaar oud, maar... of er al veel is veranderd?